2011 Fonotaga

Faailoga o le Konafesi 2011

O le Konafesi

Auai i arborists municipal, pule o le vaomatua i le taulaga, tagata tomai faapitoa mamanu fanua, fuafuaga, ma le leai o ni tupe mama mai Kalefonia atoa mo lenei aafiaga tulaga ese faaleaoaoga ma networking i Palo Alto. Faatasi ai ma le taulai atu i le faʻaaogaina o vaomatua i le taulaga e toe faʻafouina ai nuʻu o Kalefonia, o le a tuʻua e sui auai le fonotaga ma meafaigaluega e faʻaleleia ai nofoaga o loʻo nonofo ai le toʻatele o tagata Californian, galulue ma taʻalo. O le a tatou talanoaina: toe fa'afouina o nu'u, puna'oa e le masani ai, faiga fa'atonutonu sili, filifiliga o ituaiga, teuteu o la'au ma le tele o isi mea!

O sauniga i le aoauli o le Aso Faraile o le a aofia ai ni ala eseese se lua - o le tasi e faʻapitoa mo le leai o ni tupe mama ma le isi e faʻatatau i nuʻu.

faʻatatauga

Aso Tofi, Setema 15

6: pm 00

Tatala le Resitala

6:30 - 8:30 pm

Talia/Fa'aaliga Tatala

Aso Faraile, Setema 16

8: 00 - 8: 30 am

Fa'amauina/Ataeao/Fa'aaliga Tatala

8: 45 am

Susu maia, Folasaga, Logistics

Palo Alto Mayor Sid Epinosa

9: 00 - 10: 00 am

Fofoga Fetalai – Fa’afouina o Nuu

Dr. Robert Eyler, Iunivesite a le Setete o Sonoma

10: 00 am

mālōlō

10: 15 - 11: 00 am

Fono Tele

John Laird, Failautusi Kalefonia mo Punaoa Faanatura

11: 00 am - 12: 00 pm

Fa'aPa'aga & Vaega Fa'atupe

Brian Kempf, Urban Tree Foundation

Claire Robinson, Amigos de los Rios

Fa'atonu: John Melvin, CAL FIRE

O isi failauga TBA

12:00 - 1:00 pm

aiga o le aoauli

1:15 - 2:15 pm

Ala 1: O se Taiala i Laau ia i Tatou

Dr. Matt Ritter, Cal Poly polofesa ma tusitala

or

Ala 2: Polokalame Toto Laau Fua

Jacobe Caditz, Sacramento Tree Foundation

Steve Hofvendahl, TreePeople

2:25 - 4:00 pm

Ala 1: California ReLeaf Network Retreat

or

Su'ega 2: Fa'ata'ita'iga Pule Sili ile UF / Tausia ole UF I Taimi Faigata

Dorothy Abeyta, Aai o San Jose/ Ron Combs, Aai o San Luis Obispo

4:15 - 5:00 pm

Ala 1: California ReLeaf Network Retreat

or

Ala 2: La'au Toolmania

Kelaine Vargas/Paula Peper

5: pm 30

Talia/faailoga CaUFC/Fa'atautu'i lemu

Mitchell Park Bowl

O se ta'amilosaga faufale i le Mitchell Bowl o le a ta'ita'ia e Palo Alto Arborist Dave Dockter. O le a avea lea ma avanoa e va'ai ai i nisi o auala fou e galue ai Palo Alto e fa'asaoina ai la'au matutua i le taimi o le fausiaina.

Aso Toonaʻi, Setema 17

9: 00 am - 1: 00 pm

A'oa'oga Teute'e – felauaiga ma mea'ai e aofia ai

O le tipiina o la'au laiti mo le umi o le fa'atulagaina o le sa'o o se tasi lea o vaega pito sili ona taua o le fa'atuina o la'au fou, ae e seasea faia i taimi uma pe lelei. I lenei mafutaga faaleaoaoga, o le a matou galulue ai ma laau na totoina i le 5 tausaga talu ai i East Palo Alto. O le a tatou tipiina uma laʻau laiti, feololo le malosi ('Natchez' Crape Myrtle) ma laʻau tetele, sili ona malolosi ('Frontier' Elm). Ole a'oa'oga fa'atino lea. O le a tatou amata i se talanoaga puupuu i potuaoga o mataupu faavae, sosoo ai ma se maimoaga i le lata i le 1,000 laau laiti ua uma ona teuteuina faʻatulagaina i se tulaga maualuga i se siosiomaga sili ona faigata. A mae'a ona va'ai manatu fa'atatau, o le a matou fa'aalu le vaega o totoe o le mafutaga faaleaoaoga e galulue ai ma laau moni. O le a maua mea faigaluega, ae lagona le saoloto e aumai sau lava mea pe a talafeagai.

Brian Kempf, Urban Tree Foundation

Dave Muffly, Arborist

OR

9: 00 am - 12: 00 pm

faʻaoga mo suega tupe

Kim Klein, Klein ma Roth Consulting

OR

9: 00 am - 12: 00 pm

Aai lanumeamata: Soifua Maloloina

Dr. Kathleen Wolf, Iunivesite o Uosigitone

faʻatalosagaina

O loʻo faʻamalosia tagata auai e nonofo i la matou nofoaga o konafesi, le Crowne Plaza Cabana Hotel Palo Alto. E mafai e tagata auai ona maua se tau o konafesi faapitoa e $139 i le po e ala i le tusi o latou nofo ma ulufale i le Code Group: A4M.

O totogi o le lesitala e aofia ai foi le malu taeao i taeao uma e lua o le konafesi, aoauli i le Aso Faraile ma le taumafataga i po uma e lua o le konafesi.

malaga

Palo Alto e faigofie ona o'o i le ta'avale, va'alele po'o le nofoaafi. Mo fa'atonuga ta'avale i le Crowne Plaza Cabana Hotel.

Mo i latou e fuafua e felelei, o le malaevaalele pito lata ane Mineta San Jose Malae Vaalele Faʻavaomalo (SJC). E mafai foi ona e lele i San Francisco International Airport (SFO) poʻo Malae vaalele Faavaomalo a Oakland (OAK).

Afai e te fia alu i le nofoaafi, Amtrak e tele auala e ui atu i Palo Alto.

Iunite A'oga Fa'aauau

O Iunite A'oa'oga Fa'aauau (CEUs) o le a ofoina atu e ala i le Sosaiete Fa'ava-o-malo o Aboriculture. E mafai e tagata auai o le konafesi ona maua e oo atu i le iva CEUs mo le auai i sauniga o le konafesi. E tatau i tagata auai ona faʻatumu pepa talafeagai pe a maeʻa sauniga o le konafesi ina ia maua ai le aitalafu.

Faʻamamaina

E mafai ona maua e sui auai se tupe toe faafoi atoa seia oo i le lua vaiaso a o lei faia le mea na tupu. A maeʻa lena tulaga, e mafai ona latou maua se vaega tupe toe faʻafoʻi. E leai ni tupe toe fa'afo'i mo le Falea'oga Teuteu se'i vagana ua fa'atumu lou avanoa.