2023 Arbor Week plakatkonkurrence

Billede, der viser børn, der planter træer med ordene "Trees Plant a Cooler Future, 2023 Arbor Week Poster Contest"

Bemærk unge kunstnere:

Hvert år starter Californien Arbor Week med en plakatkonkurrence. California Arbor Week er en årlig fejring af træer, der finder sted 7. til 14. marts. På tværs af staten ærer samfund træer. Du kan også deltage ved at tænke over vigtigheden af ​​træer og kreativt dele din kærlighed og viden om dem i et kunstværk. Alle unge i Californien i alderen 5-12 kan indsende en plakat.

Tema

Årets tema er "Træer planter en køligere fremtid.” Vi vil have dig til at tænke over, hvordan træer har magten til at gøre vores kvarterer til et køligere sted.

Har du nogensinde besøgt en park på en varm sommerdag? At gå eller lege under solens varme kan gøre os varme, tørstige og trætte. Men det kan være magisk anderledes i skyggen af ​​et træ. Faktisk kan det på en meget varm dag være op til 20 grader køligere i skyggen! Træer skygger for os fra direkte sollys og køler os ned gennem den naturlige lufttilstand, de producerer, når vandet bevæger sig op fra jorden gennem træets rødder og fordamper ud af træets blade til luften og hjælper os med at køle ned.

Vidste du, at træer gør mange fede ting ud over at give os skygge? Træer renser vores luft, renser regnvand, giver boliger og sund mad til dyrelivet, tager kuldioxid ud af luften og skaber ilt, så vi kan trække vejret. Forskere har også lært, at træer hjælper mennesker med at slappe af, føle sig roligere og endda hjælpe os med at gøre det bedre i skolearbejdet! Træer kan gøre en stor forskel i at skabe sunde lokalsamfund, og derfor er det så vigtigt, at vi planter flere træer over hele Californien, især i samfund, der ikke har nok trædække. Sammen kan vi plante en køligere fremtid!

Tænk over, hvordan "Trees Plant a Cooler Future", og hvad det betyder for dig - og lav det så til en plakat! 

Om

Tilmeldinger skal senest 13. februar 2023. En komité vil gennemgå alle indsendte plakater og udvælge de landsdækkende finalister. Hver vinder vil modtage en pengepræmie fra $25 til $100 samt en trykt kopi af deres plakat. De mest vindende plakater afsløres på Arbor Weeks pressekonference og vil derefter være på California ReLeaf og California Department of Forestry and Fire Protection (CAL FIRE) hjemmesider og deles via sociale mediekanaler.

 For mere information om Arbor Week besøg venligst Arbor Week | California ReLeaf

 

Ressourcer for voksne at dele med børn: